Condicions generals de compra

Les presents Condicions Generals de Compra i la Política de Privadesa regulen l’ús del lloc web: www.adalan.es (d’ara endavant “el lloc web”) del qual ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. és titular.

Serveis:

La utilització per part del client dels serveis de compra pressuposa, en tot cas, l’adhesió a les Condicions Generals de Compra, amb caràcter íntegre i sense cap mena de reserves, segons la versió publicada al mateix moment de realitzar la transacció oportuna.

Per tant, es recomana que el client llegeixi detingudament les presents Condicions Generals abans de fer alguna compra. L’usuari declara ser més gran i disposar de capacitat legal suficient per vincular-se a les presents Condicions Generals.

Articles:

Els articles que s’ofereixen a la present pàgina Web són originals, i ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. distribuïdor oficial de les nostres marques i productes que posa a la venda. Així, els articles que apareixen a la botiga en línia són els mateixos que pots trobar als nostres llocs de venda.

ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar en qualsevol moment i de manera unilateral l’oferta comercial continguda a la pàgina web, podent afectar preus, promocions, productes i ofertes comercials.

Aquestes modificacions no afectaran les contractacions ja realitzades, entenent-se per tals aquelles que haguessin estat confirmades per part d’ADALAN MÓN DE NATURA, S.L.

Per a qualsevol aclariment o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del següent formulari

ÀMBIT DEL CONTRACTE

Aquestes Condicions Generals de Compra s’apliquen a la venda de tots els productes publicitats per ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. a través de la pàgina web.

COM COMPRAR

Cerca:

L’usuari de la pàgina web podrà navegar per la botiga web d’ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. i omplir la borsa de compra sense necessitat d’estar registrat. Només per finalitzar la compra serà essencial que faciliti les dades obligatòries per accedir a les dades de l’enviament de la comanda.

Per trobar l’article que desitgeu, podeu navegar per totes les seccions de la nostra Web. Clicant en qualsevol dels apartats trobareu gran varietat d’articles, la descripció, mides disponibles i el preu corresponent. Si busqueu algun article concret, podreu trobar-lo utilitzant les diferents opcions de cerca, bé introduint qualsevol text o, si ho preferiu, per marca, mitjançant la llista desplegable.

No obstant això, si tot i així, no trobeu el que busqueu, us pregaríem es posés en contacte amb nosaltres i faríem tot el possible per fer-li arribar el producte que necessités en el menor termini de temps possible.

Un cop hagueu seleccionat l’article que desitgeu, només caldrà que premeu el botó “AFEGIR AL CISTELL”. Quan s’afegeix un producte a la cistella de la compra, automàticament podreu visualitzar l’estat de la vostra bossa completa. En aquest moment, podreu escollir entre continuar comprant o processar la vostra comanda. Si continua comprant, tindrà en tot moment visible la bossa de compra a la part superior dreta de la pantalla. Clicant-hi, podrà visualitzar tot el contingut de la borsa de la compra i fins i tot modificar-la.

Pagament i enviament

Un cop seleccionats els articles que voleu adquirir, i facilitades les dades necessàries per al vostre enviament, accedireu a un formulari amb tota la informació sobre les opcions d’enviament i pagament. Un cop rebuda una Ordre de compra, www.adalan.es remetrà immediatament una confirmació de compravenda realitzada a l’adreça de correu electrònic indicada a l’Ordre de Compra.

A l’àmbit de promocions i regals per compra, ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. es reserva el dret de poder cancel·lar o anul·lar en qualsevol moment, aquesta promoció o regal.

En el cas concret dels regals per compra seran lliurats en funció de les existències del dit regal. A més, es lliurarà com a màxim un regal per client, entenent com a client una persona física/jurídica o una adreça de lliurament concreta.

PREU I FORMA DE PAGAMENT

Els preus aplicables són els indicats a la pàgina web a la data de compra. Els preus referits inclouen l’IVA (impost sobre valor afegit). Les despeses d’enviament són gratuïtes per a qualsevol comanda igual o superior a 20€.

PREUS DE TRANSPORT

ORDINARI

CONTRAREEMBOSSAMENT

Per compres igual o superior a 60€

4,00€

8,00€

Gratuïts.

Reserva:

ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. es reserva, sense avís previ als usuaris, el dret a actualitzar la informació continguda a la pàgina web. No obstant això, atenent el que estableix la Llei 37/1992, de 28 de desembre, reguladora del dit impost, l’operació pot resultar exempta o no subjecta a aquest en funció del país de residència del comprador i de la condició en què actua el mateix (empresari o particular).

En conseqüència, el preu final en alguns supòsits pot haver variacions respecte al previst a la pàgina web.

Mèdis de pagament:

Els pagaments es podran fer amb:

  • Targeta de Dèbit, Crèdit (VISA o MASTERCARD): Si seleccioneu aquesta modalitat de pagament accedireu directament al nostre TPV virtual, per tal de garantir la total seguretat del pagament.
  • Bizum: Si seleccioneu aquesta modalitat de pagament accedireu directament a la pàgina oficial de Bizum, per tal de garantir la total seguretat del pagament.
  • Paypal: Si seleccioneu aquesta modalitat de pagament, només cal que confirmeu el vostre compte Paypal perquè el pagament sigui immediat.
  • Pagament fraccionat Sequra: Si selecciones aquesta modalitat de pagament podràs fraccionar l’import total de la comanda en 3, 6 o 12 quotes. Aquest servei l’ofereix i el gestiona Sequra (www.sequra.es), per ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. i només per a comandes web.

ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. disposa dels recursos necessaris que garanteixen la seguretat de les compres i de les dades. Les informacions relatives a la vostra comanda, i especialment el pagament en línia per targeta bancària, estan protegits. La totalitat de la transacció s’efectua des d’un servidor segur, emprant la tecnologia de seguretat TLS (Transport Layer Security), i el número de targeta apareixerà encriptat.

Lliure d’impostos

El servei TAX Free actualment no està disponible per a les comandes realitzades en línia.

LLIURAMENT

El lliurament es realitzarà a l’adreça referida pel client en dia laborable i en horari d’oficina, que pot ser diferent de la seva residència habitual, podent enviar-se al seu lloc de treball o fins i tot a un tercer a qui vulgui fer un regal. Actualment enviem les vostres comandes a qualsevol localitat d’Espanya, excepte Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

El termini de lliurament referit a la pàgina web tindrà caràcter merament indicatiu, ja que dependrà de la disponibilitat del mateix. El termini de lliurament referit a la pàgina web tindrà caràcter No obstant, ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. adoptarà les mesures oportunes perquè els terminis de lliurament es compleixin i es produeixin dins del període indicat.

Les comandes que es facin en dies laborables, sempre que hi hagi estoc disponible, les rebrà en 48-72 hores, depenent de l’hora en què es faci la compra. A aquests efectes s’entendran per dies laborables de dilluns a divendres, comptadors des que la comanda es trobe enviada.

Quan hàgim preparat la comanda, us enviarem un correu electrònic informant-vos del número de l’enviament perquè pugueu fer-ne el seguiment a través del web del transportista.

El risc de pèrdua o deteriorament sobre el bé adquirit es transmet al Client, des del moment de lliurament del producte i de la possessió material.

Vostè ens autoritza expressament a emetre factura en suport electrònic, si bé ens podrà indicar en qualsevol moment la seva voluntat de rebre una factura en suport paper, mitjançant correu electrònic a través del nostre formulari de contacte.

DESISTIMENT

Teniu dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals a partir de la data de recepció dels productes, sense necessitat de justificació.
El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer, per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels productes.

Per exercir el dret de desistiment, ens haureu de notificar la vostra decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca per a ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. (com pot ser, una carta enviada per correu postal o des de la botiga online de ADALAN MÓN DE NATURA, S.L., accedint a aquest enllaç, amb el vostre usuari i la teva contrasenya).

Per complir el termini de desistiment, n’hi ha prou que la comunicació relativa a l’exercici per part seva d’aquest dret sigui enviada abans que venci el termini corresponent.

 

Correu Postal

Correu Electrònic

ADALAN MÓN DE NATURA, S.L.
Carrer Font Vella núm. 45, (43746), La Serra Dalmos
43746 Tivissa, Tarragona, Cataluña, ES

Formulari de contacte

Model de formulari de desistiment: (només heu d’emplenar i enviar el present formulari si voleu desistir del contracte)
Recordeu indicar les dades següents:

– Número de comanda
– Articles que voleu tornar
– Nom complet
– Domicili
– Data
– Signatura

Excepció:

El dret de desistiment no podrà ser exercitat sobre aquells productes que, per raons de salut o d’higiene, es lliurin precintats i que no siguin aptes per ser tornats si són desprecintats o que s’hagin tret del seu envàs com ara mascaretes, raspalls de dents , raspalls de pèl, ganivetes d’afaitar, productes de maquillatge, productes de benestar sexual…etc.

Tampoc no serà admès el dret de desistiment quan l’article objecte de devolució no sigui exactament l’adquirit, hagi estat desprecintat després del lliurament, no estigui en perfecte estat i hagi estat obert o usat, excepte quan el producte adquirit presenti algun tipus de tara o defecte.

Conseqüències del desistiment:

En cas de desistiment per la seva banda, us tornarem els pagaments rebuts de vostè, sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 30 dies naturals a partir de la data en què se’ns informi de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar aquest reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, tret que hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els productes.

En el moment de la sol·licitud de devolució, podreu indicar com voleu tornar-nos o lliurar-nos els productes. Disposa de les opcions següents: (1) en una de les nostres botigues físiques (ADALAN MÓN DE NATURA, S.L.) o (2) a través de l’empresa de missatgeria mitjançant la qual li vam fer entrega de la comanda; sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 30 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte.

Haureu d’assumir el cost directe de devolució dels productes, és a dir, les Despeses d’enviament seran a càrrec del client (3,95€ Península i 4,95€ Balears) en el cas que s’hagi triat l’opció de recollida en domicili a través de lempresa de missatgeria.

Requisits

Per exercir el dret de desistiment, ens haureu de notificar la vostra decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca per a ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. (com pugui ser, una carta enviada per correu postal o des de la botiga en línia d’ADALAN MÓN DE NATURA, S.L., accedint a aquest enllaç, amb el teu usuari i la teva contrasenya).

És imprescindible que els productes a tornar estiguin en perfecte estat, amb tots els seus accessoris i embalatge original, en cas contrari el bé patirà una depreciació. D’acord amb les excepcions al Dret de Desistiment regulades al RDL 1/2007, no s’admetrà la devolució dels productes configurats a mida (personalitzats).

Només seràs responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

Si hi ha algun Regal per compra a la comanda, haurà de ser tornat per poder acceptar el desistiment.

Un cop rebuda la mercaderia i prèvia comprovació de l’estat de la mateixa, es procedirà a l’abonament de l’import corresponent mitjançant el mitjà de pagament utilitzat a la comanda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 30 dies naturals a partir de la data.

D’acord amb el Reglament (UE) núm. 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell, del 21 de maig del 2013, posem a disposició del client el següent enllaç que permet l’accés a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea.

PRODUCTES TRENCATS, DEFECTUOSOS O ERRONEIS

Si en el lliurament d’una comanda detecta que l’embalatge ha estat manipulat o danyat, cal anotar a l’albarà del transportista el motiu i la signatura del client.

En cas de rebre un producte amb defecte de fàbrica, tara o que resulti incorrecte, disposa de 7 dies des de la recepció de la comanda per a la devolució de la mateixa, sempre que ens ho comuniqui dins de les 48h des de la recepció de la comanda a través de el nostre formulari de contacte.

Totes les vostres comunicacions i reclamacions poden ser realitzades a través del correu electrònic info@adalan.es, al telèfon d’Atenció al Client 960 021 260 o per comunicació escrita al domicili social d’ADALAN MÓN DE NATURA, S.L. Carrer Font Vella núm. 45, (43746), La Serra Dalmos
43746 Tivissa, Tarragona(Cataluña) España

És imprescindible que ens envieu la foto en alta resolució de l’article trencat, defectuós o erroni i conserveu aquest article per poder gestionar aquesta devolució, així com foto de l’embalatge original, embalatge ADALAN MÓN DE NATURA, S.L., que també haurà de conservar. Us indicarem el procediment a seguir, per procedir a la seva devolució.

Així mateix i igual que a l’apartat precedent relatiu al desistiment, la mercaderia rebuda haurà de trobar-se amb el seu embalatge original, en perfecte estat de conservació, i amb una còpia acreditativa de la compra.

Si hi ha algun regal per compra a la comanda, haurà de ser tornat per poder acceptar la devolució.

De conformitat a la legislació vigent, tots els productes que s’adquirisquen a través de la present pàgina web, compta amb un període de garantia de tres anys des del lliurament del producte.

Una vegada rebuda la mercaderia i amb la comprovació prèvia de l’estat de la mateixa, es procedirà a l’abonament de l’import corresponent mitjançant el mitjà de pagament utilitzat a la comanda.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies